Judar – Zionister – Antisemitism

On 26 Jan 2009, C T wrote: “Krister Friden liknade antisemitiska attacker mot synagogor och knivdåd mot oskyldiga judar med att demonstranter liknar israels regering med nazisterna. Stor förvirring får man väl säga.”

——–

Judar som håller sig till den mosaiska lagen, ber sina bön, håller sin Sabbat etc. är våra (potentiella) bundsförvanter!

Dem som – medan dem praktiserar delar av den judiska religionen – stödjer Zionismen med dessa allt mer uppenbara brott mot mänskligheten, spec. mot Palestinierna och alla andra som vågar ställa sig i deras väg, är Zionister och i så motto har de mycket gemensamt med alla utopiska, nationalistiska politiska – och slutligen destruktiva – rörelser.

Det är intressant att Fridén skyller på att: “dom resonemang som förs fram i inslaget inte är vare sig mina eller Sveriges Radios utan Jewish Agencys som ju ockå medverkar i inslaget.”

Vi frågar Fridén när han och hans kollegor blir kapabla av att tänka själva, när attributen a) b) c) och d) [men inte e)] överensstämmer med det som Wehrmacht gjorde för 65 år sedan ( t ex i Warsawa), så att han (och hans kollegor) slipper använda sig av Jewish Agencys databas av politiska begrepp.

Fridén: “När det gäller jämförelser mellan dagens Israel eller judar och nazism så uppfattas det allmänt som antisemitism.”

Tack för den lektionen. Men för det första skiljer vi mellan judar och zionister, för det andra bryr vi oss inte vad som “uppfattas allmänt som antisemitism”. Det är på tiden att vi kallar monstret i Mellanöstern vid sin rätta namn. Det går inte längre för zionisterna att tysta all kritik mot okkupantstaten “Israel” med att den är mot semiter.

Med denna politik kommer okkupantstaten “Israel” ändå inte kunna överleva.

Och om vi inte kallar de brott som zionisterna nyligen gjorde och fortsätter att gjöra, som “liknande facismen” så kallar vi de vad de är: omänskliga!

Reinfeldt & regeringen måste ställas till svars för sin tystnad inför denna katastrof. Det räcker inte med några fina, men ändå mjuka ord från utrikesministern!

Advertisements

One thought on “Judar – Zionister – Antisemitism

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s